SEARCH

CALENDARIO

marzo: 2019
L M M G V S D
« mar    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pagine

NEWS LETTER

Iscriviti per avere info di nuove ricette

Pesce a filetti, panati e croccanti

venerdì feb 18, 2011

FILETTI DI PESCE CROCCANTI PANATI CON FARINA DA MAIS

Ingredienti:

sogliola o platessa o San Pietro ecc.
1 o 2 filetti sogliola per persona (dipende dal peso)
uova
latte
farina di mais o pane grattugiato
farina 00
sale, pepe, olio extra vergine di oliv e limone

Procedimento:

Sbattere le uova con poco latte,
passare i filetti di pesce nella farina e
poi nell’uovo/latte .

Ricoprire con farina di mais oppure di pane grattugiato schiacciandole un  poco per far aderire.


Friggere in abbondante olio di semi di girasole.(friggere i filetti con  mais a fuoco moderato  allungando  i tempi , questa farina richiede più cottura)
Preparare un’emulsione sbattendo energicamente 3 parti di olio extra vergine con 1 parte di succo di limone, sale e pepe.

Servire il fritto con l’emulsione ottenuta o salse a piacere.






8 Commenti »

My spouse and I absolutely love your blog and find the majority of your post’s to be what precisely I’m looking for. Would you offer guest writers to write content in your case? I wouldn’t mind writing a blog post or elaborating on a few of the topics you write about here. Once again, amazing site!

giugno 26th, 2012 | 20:50

Many thanks for sharing your web site.

settembre 6th, 2012 | 08:29

Hiya, I’m really glad I’ve found this information.

settembre 13th, 2012 | 18:05

Very interesting topic, thank you for putting up.

settembre 15th, 2012 | 00:06

Would love to forever get updated great web site!

settembre 18th, 2012 | 10:09

Hi my family member! I want to say that this article is awesome, great written and come with approximately all significant infos. I’d like to see more posts like this.

gennaio 20th, 2013 | 00:28

I’m just commenting to let you know what a exceptional discovery my friend’s princess enjoyed using yuor web blog. She learned too many things, including what it’s like to possess an ideal coaching style to have many people without hassle learn specified multifaceted things. You actually did more than our desires. Many thanks for offering these precious, safe, edifying and as well as unique tips on the topic to Janet.

gennaio 21st, 2013 | 23:41

I would like to get across my gratitude for your kindness . Many thanks; from all of us.

gennaio 30th, 2013 | 17:11
Inserisci il tuo commento

Commenti